Thursday, September 20, 2018
Knokke beleeft een exclusief weekend
Wednesday, 25 March 2009 20:15

40 Times Pinkpop Afgelopen weekend beleefde de mondaine badplaats Knokke voor de 12e keer het uit de hand gelopen verjaardagsfeestje van Exclusief magazine. Drie nachten op een rij zakten allerhande BV’s af in de gekste, meest gewaagde en meest geweldige outfits af naar onze kust voor een wel zeer exclusief feestje.

Op donderdag vond Magic Exclusief plaats, wat meer een business night is. De standhouders en hun clienteel zijn de voornaamste bezoekers van dit feestje, maar ook andere mensen zijn welkom. Optredens werden gegeven door onder anderen de Twins Band, Mama’s jasje en de Romeo’s, net zoals op vrijdag en zaterdag. Ook Petra – dit jaar het gezicht van de 3 nachten en draagster van het exclusieve kleed van Geert De Puysseleyr - maakte haar opwachting zowel op donderdag als op vrijdag als op zaterdag.

Vrijdag kon het “stijlvolle zakenpubliek” genieten van Magic Knokke: alweer stelde de feesttent op het strand zich open voor ongeveer 1500 feestvierders die genoten van exclusieve traktaten als champagne, of zich vergaapten aan de babes bij het ingebouwde zwembad.

Zaterdag vond de Nacht van Exclusief plaats, waar talloze BV’s maar wat graag over de rode loper paradeerden en zich van hun beste kant lieten fotograferen. Nu werd ook het Casino van Knokke volledig in beslag genomen door alle feestgangers. Er vonden modeshows en optredens plaats tot in de vroege uurtjes, en dat allemaal in Venetiaanse stijl.

Ondanks de economische crisis waren “luxe”, “overdaad” en “glamour” de sleutelwoorden van deze nachten van exclusief. Bekende Vlamingen die hierop afkwamen zijn onder anderen: Véronique De Cock, Betty Owczareck, Roel Vanderstukken, Paul Jambers, Debby Pfaff en een hele delegatie missen en ex-missen met als opvallendste koppel Alizée Poulicek en “haar” Laurent. Zij maken zich nu ongetwijfeld reeds klaar voor de 13e editie van de nachten volgend jaar. U toch ook?

Tekst: Sophie Pulmans / Foto: Steve Vandegaer

 

Main Menu